400 gr. de mongeta blanca, 500 gr. de cloïsses, 1 ceba, 1 tomàquet madur, 2 alls, oli, julivert, pimentó dolç i sal.
Preparació:
Courem les mongetes, les haurem de posar a remull el dia abans, i les courem com tinguem costum, jo les faig a l'olla exprés, amb una ceba, un tomàquet i una fulla de llorer.
Col·locarem les cloïsses en un bol amb aigua freda i un grapat de sal, per netejar-les de sorra. Farem una picada amb els alls, el julivert i una mica de sal, reservarem.
En una paella, posarem una mica d'oli i sofregirem la ceba picada ben petita i el tomàquet ratllat. Afegirem una cullaradeta de pimentó, li donarem dos voltes, afegirem les mongetes, la picada, les sofregirem una mica, afegirem les cloïsses i una mica del caldo de coure les mongetes (com un got, no mes), courem fins que les cloïsses s'obrin.
Bon profit.
No n'he menjat mai però és una recepta que tinc pendent. Té que estar boníssim! Petons
ResponEliminammm aquesta recepta em recorda a unes llegums que vaig fer amb calamars, segur que està igual de bo!!
ResponEliminaFesols blancs: jo en menjaria cada dia i no em cansaria. De debò, a casa meva la meva mare en feia quasi diàriament.
ResponEliminaNani