A demés els nens se la mengen millor sens dubte...
Ingredients:
Un manat de bledes, ceba, una placa de pasta de full (o brisa), 150 ml. de nata, 3 ous, formatge de cabra, oli, sal i pebre.
Preparació:
Coem les fulles de les bledes amb una mica d'aigua i sal, escorrerem i reservarem.
Sofregirem la ceba picada ben petita amb una mica d'oli, quan sigui daurada afegirem les bledes reservades, salarem.
Posarem la placa de pasta fullada en un motlle desmuntable que haurem greixat de ser necessari.
En un bol batrem els ous amb la nata, salpebrem. Afegirem les bledes, remenarem. Ho bolcarem tot a sobre de la placa de la pasta de full. Posarem el formatge a trossos per sobre.
Ficarem al forn pre-escalfat a 200º uns 20 minuts.
Bon profit.
un sopar informal y bien pensado,una fantastica manera de comer las bledes
ResponEliminabon cap de setmana
peto
Que rica y con "bledes" que solas como que no pero así seguro que me las como toooodas, una gran forma de comer verdura besos
ResponEliminaDoncs un sopar ben deliciòs! Petons
ResponEliminaamb bledes no n'he fet mai!!! ha d'estar boníssim!!! petonets
ResponElimina