dimarts, 1 de maig del 2012

Pesto.

Hi ha res més italià que el pesto... i més fàcil...




Ingredients:
50 gr. de fulles d'alfàbrega fresca, oli d'oliva, 40 gr. de pinyons, sal, 1 dent d'all, 100 gr. de parmesà ratllat.

Preparació:
Rentarem les fulles d'alfàbrega i les posarem amb l'oli d'oliva (un bon raig, de necessitar-ho podem afegir després de mica en mica), els pinyons, la sal i la dent d'all al got de la batedora. Batrem fins que es formi una barreja homogènia.

Afegirem el formatge i remenarem amb una cullera per integrar-ho.

Si anem a menjar-ho amb pasta, reservarem unes cullerades d'aigua de coure la pasta, afegirem al pesto i servirem de seguida.

Bon profit.

2 comentaris:

  1. Eva, com el pesto fet a casa no hi ha res. Jo el faig de pipes i també queda molt bo.
    Ptnts,
    Nani

    ResponElimina
  2. M'encanta el pesto!!! Es pot utilitzar en tantes elaboracions i té un aroma tant bo... Petons

    ResponElimina