dissabte, 21 de novembre del 2020

Tomàquets secs amb oli aromatitzat.

Avui porto una recepte que per a mi, es un fons de nevera, (fondo de armario, no tengo, pero de nevera...).

Veureu, que els ingredients, son molt inexactes, però es una recepta molt i molt fàcil a la que li podeu treure molt de partit, desde posarlo en unes amanides, a unes torradetes sobre una mica d'alvocat, o afegir-lo a l'hora de fer una tapenade, les opcions son infinites...




Ingredients:

Tomàquets secs, oli d'olive verge extre, uns grans d'all i unes fulles d'alfabrega fresca i sal.

Podeu posar qualsevol altre herba que us agradi i fins i tot unes cayenes que li donaran un toc picant.

Preparació:

La elaboració és molt senzilla, posarem en un bol aigua calenta, sense que arrivi a bullir, ficarem els tomàquets per hidratar-los uns deu minuts, després els assecarem bé amb un paper de cuina, han de quedar tot lo secs que sigui possible.

Els anirem fican en un pot bén net i sec, anirem intercalan els alls i les fulles d'alfabrega (o les herves que hagueu escollit)i una micona de sal, quan haguem acabat tota els tomàquets, ho cobrirem tot amb l'oli d'oliva verge extre.

Deixarem reposar uns dies tapat i ja podrem apreciar els sabors d'aquets tomàquets aromatitzats.

Bon profit.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada