dijous, 26 d’abril del 2012

Púding de tonyina.

Avui us presento un plat estiuenc, estiuenc, ideal per preparar el dia abans i menjar-lo després de tornar de la platja. Els nens se'l mengen la mar de be, com a mínim els meus, que ja es molt.




Ingredients:
200 gr. de tonyina escorregut, 400 gr. de palets de cranc, 5 ous, 400 gr. de llet evaporada, 6 pebrots del piquillo, un pessic de sal, una mica de pebre, maionesa per cobrir-lo.

Preparació:
Folrarem un motllo de cake amb film transparent.
Al got de la thermomix, posarem el cranc, programarem 4 segons a velocitat 4. Reservarem la meitat. Als que queden al got afegirem els ous, la llet, la tonyina i els pebrots, la sal i el pebre, programarem 7 minuts a 90º i velocitat 5.

Quan acabi afegirem el cranc reservat i remenarem amb l'espàtula i posarem al motllo, allisarem per sobre, picarem una mica per evitar les bombolles d'aire, taparem amb film i ficarem a la nevera, com a mínim 3 o 4 hores, encara que molt millor d'un dia per l'altre. 

Desmotllarem i cobrirem amb una maionesa lleugera, decorarem al gust i servirem ben fred.

Bon profit.

2 comentaris:

  1. llàstima que avui el dia no acompanyi per gaudir-lo!!! apuntat. petonets reina i bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. Eva aquest puding ara quant vinge la calor estara molt bo, tant fresquet i amb aquest ingredient, un pecat jaja.
    molts petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina