diumenge, 9 d’octubre del 2011

Montaditos (I).

Tarda de Diumenge, avorrida, farta d'estar al sofà, L'únic que salvava la tarda era el partit que donaven per la tele, però com anàvem una mica sobrats, li faltava un xic d'interès, a la mitja part vaig pensar, me'n vaig a la cuina... a veure que surt.

Va sortir un "berenar-sopar" una mica extrany perquè l'hora no era, ni per una cosa ni per l'altra.




Ingredients:
1 barra de pa (a casa meva de chiripa), formatge basil (el descobriment d'aquest estiu), olives negres, un rulo de formatge de cabra petit, restes del pisto que tenia a la nevera.

Preparació:
Tallarem la barra en rodanxes no gaire gruixudes, les posarem a la placa de forn i les fornejarem, no han d'estar daurades, només han de tenir aquell puntet "crisp". Mentrestant tallarem en rodanxes els formatges, quan el pa sigui llest el treure'm del forn i repartirem els formatges per sobre, (meitat i meitat, perquè no es barallin), tornem a fornejar fins que es fonin els formatges.
Quan siguin al nostre gust, les traurem i posarem sobre dels de formatge de cabra una cullerada de pisto, els de formatge basil, els he "adornat" amb una oliveta.
Servir calentons, menjar en bona companyia.

Els de formatge de cabra, estaven bons, els de formatge basil, passables. Si voleu que siguin bons de debò, deixar-vos d'olives i damunt del formatge posar una mica de pernil salat, abans de fornejar-los. Hummm...

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada