Preparant el sopar de la Nit de Nadal, mirava per la nevera buscant, que puc fer, que puc fer, sempre sembla poc... i no, no ho es, mes aviat es una mica massa, que hi farem, una que no calcula be, desprès sobren canelons... que hi farem.
No tenia pensat penjar-hi res per el "Memòries" d'aquest més, però avui, remirant les fotos he pensat... puc penjar aquesta... i bé aquí esta.
Ingredients:
1 placa de pasta de full, formatge crema (jo el vaig posar de cabra), salmó fumat, 1 ou i sèsam.
Preparació:
Estirarem la pasta de full i amb un talla pastes els hi donarem forma, posarem a una placa de forn, pinzellarem amb l'ou batut i repartirem el sèsam per sobre. Enfornarem a 220º fins que la pasta de full pugi hi quedi ben daurada, els deixarem refredar sobre una reixeta.
Quan siguin freds, amb un ganivet de serra, els tallarem, els farcirem amb el formatge i el salmó i de seguida ens els cruspirem.
Ban profit i Bon Nadal.
Molt vistós i segur que les "mossegadetes" estaven boníssimes; no hi ha res com tindre inventiva i ganes de complaure a la família.
ResponEliminaEva,
ResponEliminaA mi m'ha passat el mateix que aquest mes no anava massa inspirada amb el canapès i he acabat fent allò que no pensava. De totes manerestu te n'has sortit molt bé. Que el 2013 ens porti inspiració felicitat!
Una abraçada,
Nani
És allò de millor que sobri...
ResponEliminaI tant que arribes a temps.
Moltes gràcies per participar i feliç 2013.
Amb el que a mi m'agrada el salmò!!!! molt bon any guapa. Moltes gràcies per participar al Memòries. petonets
ResponEliminaUhmm que ricos!!!! Te han quedado estupendos!! Por aquí me quedo para no perderme ninguna de tus recetas!!
ResponEliminaFeliz año nuevo!!
Bss