dissabte, 22 d’octubre del 2011

Muffins de xocolata i nabius.

Hummm...




Ingredients:
150 gr. de xocolata negra, 100 gr. de mantega a temperatura ambient, 100 gr. de sucre, 70 gr. de farina, 4 ous, 1/2 culleradeta de llevat royal, un polsim de sal i uns nabius deshidratats.


Preparació:
Separarem les clares de els rovells i les muntarem, posarem la papallona a la thermomix i muntarem les clares amb un pessic de sal, programarem 4 min. vel.3 a 40º. Les reservarem.

Fondrem la xocolata amb la mantega al micro, i deixarem temperar.
Muntarem els rovells amb el sucre 2 min. a vel. 3. Afegirem la xocolata (ja temperat), la farina i el llevat.
Finalment afegirem la barreja sobre les clares i amb molta cura les integrarem a la barreja. També afegirem els nabius.

Omplirem les càpsules, com sempre, fins a 3/4 parts i fornejarem uns 20 minuts, amb el forn preescalfat a 190º.

Deixarem refredar sobre una reixeta.


Bon profit.

1 comentari:

  1. Eva, no se si els cupcakes que vares portar ahir eran de aquesta recepta. Ja mo dirás, perque acabo de esmorsar amb el que que vaig emportar- me ahir i estaba .....bo, es poc. La textura, com deia la Margot, perfecta !!!! Felicitats!!!!
    Petons

    ResponElimina