diumenge, 15 de setembre de 2019

Sucre invertit

Estem acabant la temporada de gelats ja que bescuits fem tot l'any... o deberiamos... i per a aquestes dues preparacions, ens funciona estupendament el sucre invertit, a més és una preparació taaaaan fàcil i dura taaaant...que si no la fem servir a l'estiu, la farem servir a la tardor.

Pot durar a temperatura ambient en un lloc fresc i sec entre 10 i 12 mesos.

Com ho utilitzarem:
En Gelats, substituirem un 30% del pes del sucre. Hi ha qui puja fins a un 80%. Ens ajuda al fet que no ens cristal·litzi el gelat, obrendremosuns gelats més cremosos.

En Bescuits, substituirem un 20% del pes del sucre. Amb això tindrem un bescuit més humit, més tendre i que ens durés mes temps sense posar-se dur.

Les Masses Fermentades, substituirem entre un 50 i un70% del sucre. En aquest cas, aconseguim que les masses, fermentin més i millor.






Ingredients:
150 gr d'aigua embotellada, 350 gr de sucre blanquilla, 1 pack de gasificants (normalment són sobre blanc i un altre de color)

Preparació:
Posarem en el got del Thermomix l'aigua a temperatura ambient i programarem 3 minuts a 50º i velocitat 5 (ha d'aconseguir els 50º).

Afegirem el sucre i programarem 6 minutosa80º i velocitat 4. (té que aconseguir els 80º).

Afegirem primer el sobre blanc i barrejarem 10 segons en velocitat 4.

Ara esperarem que la temperatura del got baixi a 60° (MOLT IMPORTANT) abans de continuar, uns 5 minuts.

Una vegada aconseguits els 60º, incorporarem el sobre de color del pack i barrejarem 1 minut a velocitat 4.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada