dimarts, 3 de desembre del 2019

Pernil d'anec.

Ja fa uns quants anys  que ho preparo, i crec que ja va sent hora de penjar-lo al bloc. Trobo que es un bon complement a l'hora de poder preparar uns bons aperitius de cara a les festes de Nadal. 





Ingredients: 
Magret d'ànec, ½ kg. de sal gruixuda i pebre negre. I una mica de paciennnnnciaaaaaa.


Preparació:
En un recipient posarem una capa de sal gruixuda, posarem el magret d'ànec i el cobrirem amb una altra capa de sal. Taparem el recipient i el deixarem a la nevera unes entre 12 i 15 hores (quantes mes hores el deixem més salat serà)

Passat aquest temps netejarem bé amb un drap, traurem tota la sal i cobrirem per damunt amb el pebre recentment mòlt, l'embolicarem amb una tela de cotó i ho deixarem a la part baixa de la nevera durant 3-4 setmanes (a més temps més sec).


Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada