Estem acabant la temporada de gelats ja que bescuits fem tot
l'any... o deberiamos... i per a aquestes dues preparacions, ens funciona estupendament el sucre invertit, a més és una preparació taaaaan fàcil i dura
taaaant...que si no la fem servir a l'estiu, la farem servir a la tardor.
Pot durar a temperatura ambient en un lloc fresc i sec entre
10 i 12 mesos.
Com ho utilitzarem:
En Gelats, substituirem un 30% del pes del sucre. Hi ha qui
puja fins a un 80%. Ens ajuda al fet que no ens cristal·litzi el gelat,
obrendremosuns gelats més cremosos.
En Bescuits, substituirem un 20% del pes del sucre. Amb això
tindrem un bescuit més humit, més tendre i que ens durés mes temps sense
posar-se dur.
Les Masses Fermentades, substituirem entre un 50 i un70% del
sucre. En aquest cas, aconseguim que les masses, fermentin més i millor.
Ingredients:
150 gr d'aigua embotellada, 350 gr de sucre blanquilla, 1 pack
de gasificants (normalment són sobre blanc i un altre de color)
Preparació:
Posarem en el got del Thermomix l'aigua a temperatura
ambient i programarem 3 minuts a 50º i velocitat 5 (ha d'aconseguir els 50º).
Afegirem el sucre i programarem 6 minutosa80º i velocitat 4.
(té que aconseguir els 80º).
Afegirem primer el sobre blanc i barrejarem 10 segons en
velocitat 4.
Ara esperarem que la temperatura del got baixi a 60° (MOLT
IMPORTANT) abans de continuar, uns 5 minuts.
Una vegada aconseguits els 60º, incorporarem el sobre de
color del pack i barrejarem 1 minut a velocitat 4.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada