dimarts, 4 de setembre del 2012

Sopa de síndria.

I continua fent calorrrrr...
Vosaltres no se, peró jo ja estic tipa de la calor. Si, ja ho se, a l'hivern em queixaré de fred peeeero... es el que te viure en aquestes latituds, que ara em puc queixar de la calor i després del fred.




Ingredients:
1,5 kg. de síndria, unes fulles de menta fresca, 200 gr. de nata agra o crema de iogurt, el suc de mitja llimona.

Preparació:
Primer trossejarem la síndria, l'hi traurem la pell i les llavors. Reservarem.
Rentarem les fulles de menta i les eixugarem. Reservarem.

Al got de batedora posem la síndria, el suc de la llimona, les fulles de menta, triturarem bé, passarem per un colador per eliminar possibles restes de llavors. Finalment afegirem la crema agra i batrem de nou. 

Provarem i rectificarem l'acidesa afegint més llimona de ser necessari.


Bon profit.

5 comentaris:

  1. Que bona aquesta sopeta, Eva! És cert que fa més fresqueta, però encara tenim síndries a dojo! Aprofitem-ho! Petons

    ResponElimina
  2. Quina sopa més bona, i més fresca! encara és moment de fer sopes, suc, cremes fredes, plenes de vitamines!!

    ResponElimina
  3. Eva, quina sopa més fresqueta!!! Encara ens quedaran dies de calor per poder-la fer!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  4. Aún tendremos oportunidad de saborear la sandía en sopa, en batido, en helado o en granizado. Mientras podamos...
    Saludos desde Waterbridge.

    -Andy-

    ResponElimina
  5. Evaaaaaa! No et queixis dona que podria ser pitjor...amb una sopeta com aquesta podem estar molt bé.
    Nani

    ResponElimina