dimarts, 10 de gener del 2012

Coca de pasta de full amb cabell d'àngel.

Com sempre per cap d'any ens juntem a casa per sopar amb la família, encara que després de menjar els raïms sempre quedem amb algú, que potser ha estat sopant amb nosaltres, potser ha vingut després.

Sempre preparo alguna cosa per aquesta llarga tertúlia (que sovint acaba amb els xurros...), normalment feia uns bombons però aquest any m'he decidit per preparar també aquesta pasta de full, que vaig tallar a trossos, tot i que d'entrada no semblava tenir gaire èxit, a mida que la nit anava avançant no va quedar ni una engruna.




Ingredients:
1 làmina de pasta de full, cabell d'àngel, 1 ou, pinyons, ametlla picada, fideus de xocolata i sucre glass.

Preparació:
Tallarem la pasta de full en dos trossos i escamparem per sobre d'una part el cabell d'àngel i els fideus de xocolata, deixarem un dit a les vores sense omplir. Pintarem les vores amb ou batut i tancarem amb l'altre meitat de la pasta de full, apretarem els marges amb una forquilla per sellar-los, pintarem amb l'ou batut tota la superfície i repartirem per sobre els pinyons i l'ametlla.

Courem al forn pre-escalfat a 200º durant uns 15 minuts, fins que veiem daurada la pasta de full. Deixarem refredar i espolsarem sucre glass pel damunt.

Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada