diumenge, 29 de gener del 2012

Oli picant.

Aprofitant que fa dies es va acabar l'oli que tenia fet per acompanyar les pizzes, avui l'he repetit i així, aprofito i el penjo al blog.





Ingredients:
Oli d'oliva 0,4º, 3 o 4 grans d'all, cayena seca, pebre sencer i 1 fulla de llorer.


Preparació:
Sense pelar els alls, els xafarem donant-los un cop amb el ganivet i els introduirem a l'ampolla. Afegirem també cayena seca i pebre al gust i la fulla de llorer.


Cobrirem amb l'oli, tancarem l'ampolla i agitarem perquè els ingredients es barregin be.


S'ha de deixar reposar uns dies abans de fer-ho servir, perquè l'oli agafi be el sabor.


Les pizzes queden molt bones posant-li una mica d'aquest oli per damunt just quan surt del forn, però com que no a tothom li agrada, jo no l'hi poso quan la trec del forn, si no a taula.


Bon profit.

1 comentari: