divendres, 18 de febrer del 2011

Filet de porc amb poma caramelitzada i formatge de cabra.

L'altra nit van venir uns amics a sopar casa i vaig fer una cinta de llom amb poma, però els nens no van voler, ni els seus ni els meus. Però el problema de l'Arnau i les salses no nom, és el rei del "sucapa", el cas és que l'altra nit em va dir, per que no em fas la salsa que vas fer el dissabte per sopar, no és ben el mateix però en pla ràpid això és el que se'm va ocórrer.




Ingredients:
1 filet de porc, 1 rulo de formatge de cabra, 2 poma golden, llavors de sèsam, sal maldon, 2 cullerades de sucre moreno, 1 cullerada de mantega i unes gotes de llimona.

Preparació:
Primer haurem de caramelitzar les pomes, per a això pelarem i treurem el cor de la poma i la tallarem a rodanxa gruixudes, en una paella posarem la mantega, el sucre i la llimona, posarem les pomes i les anirem caramel · litzant a foc suau, donant-los la volta de tant en tant. Reservarem.
Tallarem el filet en rodanxes gruixudes una mica esbiaixades, les passarem per la planxa a foc fort amb una mica de sal maldon.
En una safata de forn posarem la poma, a sobre la carn, i un rodanxa de formatge de cabra, una mica de sèsam i al forn que tindrem pre-escalfat a 180 º durant 8 minuts, vigilant que el formatge no quedi molt desfet.

Bon Profit.

1 comentari:

  1. Felicitats! Ens ha agradat moltíssim. És fàcil i ràpid de fer. Si voleu podeu provar una petita variant, poseu melmelada de ceba en lloc de la poma caramelitzada. No sé quina ens ha agradat més. Repetirem per decidir-nos....

    ResponElimina