Ja tenim l'estiu aquí, per aquestes dates, normalment estic desitjant agafar vacances, el mes de juliol acostuma a fer-se llaaaarg, molt llarg, però aquest any es diferent, tinc un neguit... que, per un altre banda no havia tingut mai, i es que aquest any les vacances d'agost es preveuen llargues, moooolt llargues, gaire bé definitives, i amb el dia que ens ha donat avui el sr. Rajoy, també es preveuen negres, moooolt negres... o soc jo que estic una mica pessimista?
Intentaré prendrem-ho una mica millor...
Ingredients:
Patates, tomàquet madur (però fort), ceba tendre, pebrot verd i vermell, olives negres (sense os), sal i oli d'oliva.
També podem posar-li una mica de tonyina, ou dur, etc... al gust.
Preparació:
Courem les patates amb pell dins d'una olla amb aigua salada, les deixarem refredar dintre de la mateixa aigua. Pelarem, tallarem a rodanxes i reservarem.
Picarem totes les verdures ben petites, les deixarem en un bol, les salarem i afegirem una mica d'oli. Tallarem les olives petites i les afegirem, remenarem tot.
Al moment de servir el plat, posarem les patates a la base, les verdures a sobre i repartirem una mica de l'oli de macerar-les per sobre.
Bon profit.
Eva, anem de mal en pitjor... això de les retallades ens acabarà deprimint... però sort que les patates encara són barates i podem preparar una amanida bona i fresca com que les ens proposes!!! Això no ens ho treu ningú! Petons
ResponEliminatenim que pensar en positiu tot el temps que sgui possible ja que sinò acabariem malament; així que millor que gaudir d'uns bons menjars; aquesta amanida la trobo favulosa m'encanta! Petons
ResponEliminaEva, només de llegir un nom que has posat a l'entrada m'ha vingut com un mareig...sort que l'amanida ho millora. Una excel·lent foto per un plat 100% estiuenc.
ResponEliminaÀnims, que tots estem a la roda...
Nani