Com us el presento avui no l'havia fet mai, i bé que responguin els catadors oficials si el repetirem o no...
Ingredients:
250 gr. de mató, 200 gr. de sucre, 250 gr. de llet, 250 gr. de nata i una mica de mel.
Preparació:
Posarem la llet amb la nata i el sucre en un cassó al foc, ho posarem fluixet fins que arrenqui el bull, que l'apartarem del foc i afegirem el mató, ho barrejarem enèrgicament fins obtenir una mescla homogènia.
Posarem la llet amb la nata i el sucre en un cassó al foc, ho posarem fluixet fins que arrenqui el bull, que l'apartarem del foc i afegirem el mató, ho barrejarem enèrgicament fins obtenir una mescla homogènia.
Ho passarem pel xino i ho ficarem a la nevera unes hores.
Quan sigui ben fred, connectarem la geladora i avocarem la mescla, ho tindrem fins que el gelat agafi cos.
Si l'hem de guardar per un altre dia, el passarem a un recipient i al congelador, només cal treure'l una estoneta abans de menjar-lo.
Quan el presentem, ho farem amb una mica de mel per sobre.
Bon profit.
ja responc jo per ells! jijijiji. Una gran idea que segur que estava boníssima! un milió de gràcies per participar. petonets
ResponEliminaNo n'he menjat mai d'aquest gelat i em sembla molt original i bo! Una proposta encertada! ho provaré. petons
ResponEliminaHola Eva, a mi m'agrada tot el que fas, si no m'agradés no et seguiria, ho pots tenir per ben segur. Segur que quan tinguis la meva edat ho estaràs fent molt millor que jo ara mateix. Quan vaig entrar a la cuina fa molts anys només sabia fer sopes de sobre i raviolis de pot, així que imagina't. Has fet un gelat saborós,
ResponEliminaUn petó,
Nani
Eva, que bo aquest gelat!! I no sembla difícil de fer! Una delícia fantàstica per fer passar la calor. Petonet!
ResponEliminaCanvi de look al bloc???? Aquest color fa mes estiu.
ResponEliminaDoncs si els catadors no saben que dir si vols vinc jo a opinar que m'heu fet venir ganes de tastar el gelat de mató.
Petons i moltíssimes gràcies per participar.