Quedava una mica de pesto que va quedar de l'altre dia i no es qüestió de que es faci malbé, no???
Ingredients:
2 boles de mozzarella fresca, tomàquets cherry, olives de negres i una mica d'orenga.
Per preparar el tomàquet: Una mica d'oli d'oliva, 1 ceba, 2 dents d'alls, tomàquets molt vermells però forts, orenga, 1 fulla de llorer, una branca de farigola, sal, una mica de sucre (per a l'acidesa del tomàquet) i pebre mòlt.
Preparació:
Primer farem la massa com diu la recepta indicada. Reservarem.
Per preparar el sofregit, ratllarem la ceba i la posarem a una paella amb una mica d'oli i els alls picats, mentre es fa pelarem i ratllarem el tomàquet, l'afegirem a la ceba i ho cuinarem uns minuts a foc baix, afegirem les herbes, la sal i un pessic de sucre. Ho deixarem al foc fins que el tomàquet hagi perdut l'aigua. Retirarem les herbes i reservarem.
En una paella amb una mica d'oli cuinarem durant un minut els tomàquets cherry. Reservarem.
Estirarem la massa de la pizza amb un corró i la col·locarem en una safata de forn amb un paper, pre-escalfarem el forn a 200º. Ficarem la massa uns 10 minuts.
Passat aquest temps traurem la massa del forn, la pinzellarem amb la salsa pesto, damunt posarem la pasta de tomàquet, la mozzarela en rodanxes, les olives, els cherry, repartirem una mica de salsa pesto per damunt i espolvorejarem amb l'orenga.
Fornejarem durant uns 10-12 minuts.
Bon profit.
molt bona idea!! les pizzes ho accepten tot! o quasi. Petonets
ResponEliminaJo ja m'imagino un trosset amb una cervesa ben fresca!
ResponEliminanani