Una proposta de pizza diferent, la he pogut veure en diferents blogs, es una recepta senzilla, fàcil, rapida i sorprenent.
Segur que els meus golafres la demanen mes d'una vegada.
Ingredients:
Per a la massa: 200 gr. d'aigua, 50 gr. d'oli, 1 cullereta de sal, un sobre de llevat químic, 400 gr. de farina.
Per al farcit: provolone, tantes rodanxes com a racions vulguem fer, orenga, bacó o pernil o xampinyons o rodanxes de tomàquet... o qualsevol altra cosa que se us passi pel cap.
Per a la massa: 200 gr. d'aigua, 50 gr. d'oli, 1 cullereta de sal, un sobre de llevat químic, 400 gr. de farina.
Per al farcit: provolone, tantes rodanxes com a racions vulguem fer, orenga, bacó o pernil o xampinyons o rodanxes de tomàquet... o qualsevol altra cosa que se us passi pel cap.
Preparació:
Per preparar la massa posarem els líquids i la sal al got de la thermomix i programarem 1 minut, 40º, velocitat 2. Afegirem el llevat i la farina i programarem 1 minut a velocitat espiga.
Retirarem la massa del got i farem una bola.
Per preparar la massa posarem els líquids i la sal al got de la thermomix i programarem 1 minut, 40º, velocitat 2. Afegirem el llevat i la farina i programarem 1 minut a velocitat espiga.
Retirarem la massa del got i farem una bola.
Partirem la massa en 4 trossos (són els que surten amb aquestes quantitats) i estendrem amb el corró.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada