Ingredients:
1 litre d'aigua, 650 gr. de sucre, 10 pals de canyella, 1 litre d'aiguardent.
Preparació:
Posarem l'aigua al got de la thermomix amb els pals de canyella i programarem 10 minuts a 100º i velocitat 1. Afegirem el sucre i tornarem a programar de nou 10 minuts a 100º i velocitat 1.
Deixarem reposar fins que la temperatura baixi a 70º, sense programar temps a velocitat 1.
Afegirem finalment l'aiguardent, programarem sense temps i velocitat 1 i així deixarem que vagi barrejant-se el licor fins que la mescla sigui freda per poder colar-la i introduir-la a las ampolles, on la deixarem reposar com a mínim 15 dies.
Bon profit.
oh, que fàcil, no? Sembla tot un encert, aquest licor.
ResponEliminaUauuu! com m'he rigut amb que t'has donat a la beguda! Sembla molt fácil de fer, i és ideal per acompanyar unes postres! Ho provaré! Molts petons
ResponEliminaGuay per passarse a to ho he de provar
ResponEliminaAmalia
No he fet mai licor a casa, aquesta versió té que estar boníssima! petons
ResponEliminaestaba sercant un licor casolá hi he trobat el teu blog . m'encanta aquesta recepta
ResponEliminaen quedo per aquí amb el teu permís
salutacions desde les terras balears