Aquesta és una de les meves preferides per acompanyar moltes de les meves amanides estiuenques, de cigrons, de patates, de pasta...
Hi ha qui li posa cogombrets, o cibulet, o fins i tot ou dur picat ben finet, però jo us porto la que s'ha fet sempre a casa meva i a casa de la meva mare, esclar.
Hi ha qui li posa cogombrets, o cibulet, o fins i tot ou dur picat ben finet, però jo us porto la que s'ha fet sempre a casa meva i a casa de la meva mare, esclar.
Ingredients:
Oli d'oliva verge, vinagre de módena, all, julivert, sal i pebre negre.
Preparació:
Picarem molt petits el julivert i l'all en el morter. Després afegim el vinagre, l'oli, la sal i el pebre i ho barregem tot junt.
Amanirem sempre a l'hora de ser a taula.
Bon profit.
Oli d'oliva verge, vinagre de módena, all, julivert, sal i pebre negre.
Preparació:
Picarem molt petits el julivert i l'all en el morter. Després afegim el vinagre, l'oli, la sal i el pebre i ho barregem tot junt.
Amanirem sempre a l'hora de ser a taula.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada