Fa dies que vaig preparar cabell d'àngel i com que a casa no es una cosa que ens entusiasmi a gairebé a ningú, no sabia que fer amb ell, fins que repassant els meus blogs amics vaig trobar resposta.
Va venir de part de la Sílvia i el seu blog "Miss Cooking", la recepta no es idèntica, però siguem sinceres i la idea va sortir d'aquí.
Va venir de part de la Sílvia i el seu blog "Miss Cooking", la recepta no es idèntica, però siguem sinceres i la idea va sortir d'aquí.
Ingredients:
1 o 2 planxes de pasta de full, cabell d'àngel, 1 ou, sucre glass.
1 o 2 planxes de pasta de full, cabell d'àngel, 1 ou, sucre glass.
Preparació:
Posarem les planxes de pasta de full sobre el marbre amb el mateix paper que porta perquè no s'enganxi, tallarem fent quadradets.
Anirem posant una culleradeta de cabell d'àngel en la meitat dels quadradets, pinzellarem amb una mica d'aigua o d'ou la vora de la massa i taparem amb la resta de la massa pressionant amb els dits per les vores.
Posarem les planxes de pasta de full sobre el marbre amb el mateix paper que porta perquè no s'enganxi, tallarem fent quadradets.
Anirem posant una culleradeta de cabell d'àngel en la meitat dels quadradets, pinzellarem amb una mica d'aigua o d'ou la vora de la massa i taparem amb la resta de la massa pressionant amb els dits per les vores.
Pintarem amb ou batut.
Ho portarem al forn pre-escalfat a 180º fins que la pasta de full tingui color.
Espolvorejarem abundantment amb sucre glass.
També podem repartir pinyons o ametlles laminades abans de ficar-ho al forn.
Bon profit.
Guau, quina pinta més deliciosa!! M'he llegit la teva explicació del cabell d'àngel: dóna-li les gràcies a la teva sogra de part meva!!!
ResponEliminaTot i que no puc menjar aquests mossets tan super atractius i tentadors, em puc imaginar com saben, mmmmmm....
De pastisseria!
Bon profit
Hola!
ResponEliminaBonito blog!! Aprovecho la visita para decirte que estoy de sorteo en mi blog, por si te interesa echarle un ojo... La direccion es:
http://rousesbakery.blogspot.com/2011/11/sorteo-rouses-bakery-100-seguidores.htm
Saludos desde mi cocina!!
Rosa
T'han quedat surper professionals!!!
ResponEliminaSi amb cabell d'àngel de pot queda fantàstic, amb l'artesanal deu quedar de pastisseria!!!
Gràcies per anomenar-me :)
Petonets!!!