És temps de collita, l'hort esta donant tot el seu potencial i encara que ja no tenim hort propi, ens queda algun per fer-l'hi de "cangur". Haurem d'aprofitar, no deixarem que se'ns espatlli tot, no?
Pisto tenim de molts llocs i de moltes maneres, jo us presento el manxec (suposo), ja que la meva cunyada és d'allà i ella em va ensenyar ha fer-ho.
No poso quantitats, ja que ho faig una mica amb el que tinc.
Pisto tenim de molts llocs i de moltes maneres, jo us presento el manxec (suposo), ja que la meva cunyada és d'allà i ella em va ensenyar ha fer-ho.
No poso quantitats, ja que ho faig una mica amb el que tinc.
Ingredients:
Ceba, pebrot verd i vermell, carbassó, albergínia, tomàquet madur, sal, pebre i oli d'oliva verge.
Preparació:
En una cassola amb una mica d'oli posarem la ceba tallada grollerament, fins que quedi transparent, després afegirem els pebrots tallats igual i cuinarem fins que siguin mig fets. Després posarem l'albergínia i el carbassó sense pelar i tallat tot a quadradets. Quan aixó sigui mig fet afegirem el tomàquet que haurem pelat i tallat a quadradets. Salpebrarem i deixarem a foc fluixet fins que sigui llest.
Es important l'ordre en que posem les verdures a la cassola, ja que al no fer-se totes a l'hora el resultat no seria el mateix. També es important pelar te tomàquet, ja que si no, després trobaríem les pells al plat.
Ceba, pebrot verd i vermell, carbassó, albergínia, tomàquet madur, sal, pebre i oli d'oliva verge.
Preparació:
En una cassola amb una mica d'oli posarem la ceba tallada grollerament, fins que quedi transparent, després afegirem els pebrots tallats igual i cuinarem fins que siguin mig fets. Després posarem l'albergínia i el carbassó sense pelar i tallat tot a quadradets. Quan aixó sigui mig fet afegirem el tomàquet que haurem pelat i tallat a quadradets. Salpebrarem i deixarem a foc fluixet fins que sigui llest.
Es important l'ordre en que posem les verdures a la cassola, ja que al no fer-se totes a l'hora el resultat no seria el mateix. També es important pelar te tomàquet, ja que si no, després trobaríem les pells al plat.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada