Avui us presento una recepta molt fresqueta encara que una mica engorrossa de fer (sobretot per mi, que no menjo ni un, no m'agraden!!!), perfecta per a un menjar estiuenc després de la platja, es pot tenir preparat amb anterioritat i acabar-ho en el moment de servir.
Com suposareu, el meu senyor marit es posa "tebi" de menjar musclos, perquè de quatre de família, només li agraden a ell...
Ingredients:
1 quilo de musclos, tomàquets madurs, ceba tendre, pebrot verd, vinagre (jo he posat de módena, però no balsamic), oli d'oliva verge, sal i pebre negre.
1 quilo de musclos, tomàquets madurs, ceba tendre, pebrot verd, vinagre (jo he posat de módena, però no balsamic), oli d'oliva verge, sal i pebre negre.
Preparació:
Netejarem els musclos, els coem, els escorrem i reservarem.
Netejarem els musclos, els coem, els escorrem i reservarem.
Picarem molt petita tota la verdura. La posarem en un bol i agreguarem generosament l'oli, sal, pebre i vinagre al gust. Mourem bé i reservarem.
Quan anem a servir-los, els treurem una de les petxines i repartirem una mica del preparat per damunt.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada