dimecres, 24 d’agost del 2011

Musclos en vinagreta.

Avui us presento una recepta molt fresqueta encara que una mica engorrossa de fer (sobretot per mi, que no menjo ni un, no m'agraden!!!), perfecta per a un menjar estiuenc després de la platja, es pot tenir preparat amb anterioritat i acabar-ho en el moment de servir.

 Com suposareu, el meu senyor marit es posa "tebi" de menjar musclos, perquè de quatre de família, només li agraden a ell...

 



Ingredients:
1 quilo de musclos, tomàquets madurs, ceba tendre, pebrot verd, vinagre (jo he posat de módena, però no balsamic), oli d'oliva verge, sal i pebre negre.

Preparació:
Netejarem els musclos, els coem, els escorrem i reservarem.

Picarem molt petita tota la verdura. La posarem en un bol i agreguarem generosament l'oli, sal, pebre i vinagre al gust. Mourem bé i reservarem.

Quan anem a servir-los, els treurem una de les petxines i repartirem una mica del preparat per damunt.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada