Ja que el dissabte passat tenia a les meves nenes per aquí, vaig aprofitar per ficar-me en la cuina amb elles, vam buscar alguna cosa facileta i per descomptat que els agradés fer-ho i menjar-ho. La Marta, se'm va escaquejar una mica ràpid, però l'Elena, va estar al peu del canó fins al final, bé, que jo em vaig limitar a treure el material de la nevera i poc mes.
Ingredients:
Pa de Pagès, una bossa de mescla de formatges, una cunya de roquefort, mozzarella rallada, bacó tallat petit, una mica de tonyina, tomàquet fregit, olives negres sense pinyol i una mica d'orenga.
Pa de Pagès, una bossa de mescla de formatges, una cunya de roquefort, mozzarella rallada, bacó tallat petit, una mica de tonyina, tomàquet fregit, olives negres sense pinyol i una mica d'orenga.
Preparació:
Fàcil, fàcil, fàcil, pinzellarem el pa amb el tomàquet fregit, i damunt posarem el farciment triat, la barreja de formatges, pessigades de rocafort i la mozzarella per les de formatge i el bacó i la tonyina per a les altres. Les olives negres i l'orenga les posarem a les dues.
Fàcil, fàcil, fàcil, pinzellarem el pa amb el tomàquet fregit, i damunt posarem el farciment triat, la barreja de formatges, pessigades de rocafort i la mozzarella per les de formatge i el bacó i la tonyina per a les altres. Les olives negres i l'orenga les posarem a les dues.
Ficarem al forn a 180º fins que el pa aquest cruixent i els formatges fosos.
Jo he proposat aquests dos farciments, però solament teniu que tirar-li imaginació.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada