Seguim amb l'estiu, seguim amb les coses fredes, ja tindrem tot l'hivern per menjar purés i plats calents. Ara al que toca, que es portar la calor tan bé com sigui possible...
Ingredients:
500 g de síndria, 500 g de tomàquets madurs, mitja ceba tendra, un trosset de pebrot verd, mig cogombre, 1 dent d'all, una mica de vinagre i d'oli d'oliva verge, sal i pebre al gust.
Preparació:
Posarem en el got de la thermomix tots els ingredients i programarem 3 minuts, velocitat progressiva 5-7-9.
Si no li hem llevat les llavors a la síndria, ho colarem tot i reservarem en el frigorífic.
Ingredients:
500 g de síndria, 500 g de tomàquets madurs, mitja ceba tendra, un trosset de pebrot verd, mig cogombre, 1 dent d'all, una mica de vinagre i d'oli d'oliva verge, sal i pebre al gust.
Preparació:
Posarem en el got de la thermomix tots els ingredients i programarem 3 minuts, velocitat progressiva 5-7-9.
Si no li hem llevat les llavors a la síndria, ho colarem tot i reservarem en el frigorífic.
Ho prendrem ben fred.
Bon profit.
A casa ens encanta de síndria, aquest té un aspecte genial!
ResponEliminaPetonets
Sandra
I de postres Flam¡¡¡
ResponEliminahttp://labisbal.tv/noticies/156-concurs-de-menjar-flams-16-d-agost-de-2011