divendres, 1 de gener del 2021

Mississipi mud cake

Voleu una marranada fantàstica...???
Si...???
Dons aquí la teniu...




Ingredients:
160 gr de farina de rebosteria, 25 gr de cacau pur en pols, 125 gr de sucre, ½ culleradeta de bicarbonat, 125 gr de xocolata fondant per a postres (50% cacau) en trossos, 125 gr de mantega en trossos, 2 cullerades de cafè soluble, 90 gr d'aigua, 60 g de nata (35% de M.G.), 2 ous, 140 gr de núvols mini, xarop de xocolata per a regar-la.


Preparació:
Preescalfarem el forn a 180 °C. Forrarem un motlle amb paper d'enfornar i reservarem.

Posarem en el got la farina, el cacau, el sucre i el bicarbonat i barrejarem 10 sg vel. Retirarem del got i reservarem.

Poarem al got la xocolata i ratllarem 10 sg a vel 8. Amb l'espàtula, baixarem la xocolata cap al fons del got.

Afegirem la mantega, el cafè soluble i l'aigua i fondrem durant 3 min 60° vel 2.

Incorporarem la nata i els ous i barrejarem 10 sg vel 4.

Agregarem la mescla de farina, sucre i cacau reservada i barrejarem 10 sg vel 4. Acabarem de barrejar amb l'espàtula i abocarem al motlle preparat.

Enfornarem durant 20 minuts a 180º. Retirarem del forn i cobrirem la superfície amb els núvols mini.

Tornarem a enfornar durant 5 minuts a 180°. Retirarem del forn i deixi temperar durant 10 minuts. Regarem generosament amb el xarop de xocolata i serveixi temperat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada