Al mati fa fred, al mig dia calor, semblo una ceba...
Ingredients:
500 gr. d'api, 1 porro, 2 dents d'all, 2 patates mitjanes, brou de verdures, sal, pebre i oli d'oliva.
Preparació:
Tallarem la ceba en trossos petits i laminarem l'all. Netejarem l'api i el trossegem.
En una cassola posarem una mica d'oli, afegirem la ceba, l'all i l'api. Sofregirem, mentre pelem i tallem la patata en trossos petits, afegirem a la cassola, salpebrarem i deixarem 10 minuts a foc mig.
A continuació cobrirem amb el brou de verdures (si ens faltés li podem afegir una mica d'aigua), taparem i courem tapat durant 20 minuts a foc lent. Quan sigui fet, triturarem amb la batedora i ho passarem per un xinès o un passapurés fi, aquest pas en aquest puré és necessari per eliminar els fils de l'api.
Bon profit.
Una crema per quedar estupenda, l'api!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
una crema asi es deliciosamente divina y muy sana
ResponEliminabuen finde
peto