dimecres, 14 de novembre del 2012

Entrepà de rovellons.

L'altre dia vaig fer de taxi, vaig haver de portar a la meva mare i a tres amigues a fer uns encàrrecs, ja de tornada, una d'elles va estar explicant que havien anat a buscar bolets (jo aquí vaig començar a salivar), que havien fet conserva, que si la feien així o aixas, i de cop va explicar que els petitons els feien així i jo que tenia col·locat el radar en posició, no m'hi vaig poder resistir. Ho tenia que provar, a demés, tenia l'excusa perfecte, aquest mes la recepta del 15 ens convida a cuinar amb bolets.

Us desitjo una bona temporada boletaire.




Ingredients:
Pa, jo vaig comprar 2 xapates catalanes, 300 gr. de rovellons, unes llesques de cansalada, all, julivert, sal, oli i tomàquets madurs.

Preparació:
Netejarem be els rovellons, si son molt grans els tallarem a trossos, els posarem a la paella amb un rajolí d'oli i sal, quan siguin mig fets afegirem l'all i el julivert ben petit. Reservarem. Fins aquí tots els que mengem rovellons els hem tastat més d'un cop.

A la mateixa paella farem la cansalada, aquí cadascun al seu gust, a mi m'agrada ben rossa. Fregarem el tomàquet madur al pa, posarem oli i sal, afegirem les llesques de cansalada, els rovellons i farem la foto ben depresa per poder menjar-lo abans que es refredi.

Bon profit.



També podem gaudir de les jornades gastronòmiques del bolet al Maresme 2012.
Us deixo l'enllaç per si voleu informar-vos.



10 comentaris:

  1. Uala!! Quina bona pensada l'amiga de ta mare, és molt original! I ole tu per dur-la a la pràctica ;)
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Què original!!! No ho havia vist mai!!!!
    Quina delícia!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. Ostres Eva, un entrepà que entra per la vista...Amb una cerveza, genial!
    Nani

    ResponElimina
  4. un bocata de luxe, tens un bloc fantàstic per aquí ens quedem i et convidem a visitar el nostre http://elmagoylabruja.blogspot.com
    una abraçada

    ResponElimina
  5. Hola Eva! Coincideixo amb la Sandra i el José Maria en què aquest és un entrepà de luxe. Molt original!!

    Et venim a veure des d'Alfriston Cottage. Ens preguntaves l'altre dia per les tasses que utilitzem a les nostres receptes. Dir-te que les mesures que fem servir són les de tassa americana però que hem fet la comprobació i aquestes tenen la mateixa capacitat que un vas de 250ml, pel que pots fer servir un vas si el tens més a mà.

    Una abraçada ben forta i fins a la propera!! xx

    Eva
    Alfriston Cottage

    ResponElimina
  6. Qué maravilla Eva, con esos ingredientes de lujo no me extraña!!! Riquísimo!!

    Besitos..

    ResponElimina
  7. Què bo!!!! Mai he tastat un entrepà amb rovellons, però vaja, que no trigaré després de veure el teu...
    Petons

    ResponElimina