Avui portem un plat que tot i ser molt senzill de fer queda espectacular i boníssim, que, comencem a fer proves per nadal... propostes, propostes...
I podem menjar un altre tipus de peix... yupiya!!! el bacallà li agrada... fet així, eh!!!
Ingredients:
4 lloms de bacallà dessalat, patates, 1 ceba, all i oli (suau), oli d'oliva, sal, pebre i romaní.
Preparació:
Pre-escalfarem el forn a 200º.
Pelarem les patates i les tallarem a rodanxes grosses, tallarem també la ceba, però mes fineta. Jo ho he fet amb la meva mandolina nova!!! (Que contenta estic...).
Posarem les patates i la ceba a la safata del forn les salpebrarem i els hi posarem un raig d'oli, afegirem el romaní i les ficarem al forn una estona. Abans de que siguin fetes afegirem el bacallà que cobrirem amb all i oli.
Tornarem a enfornar fins que el bacallà sigui fet, les patates cuites i l'all i oli daurat. Emplateu i gaudiu...
Bon profit.
Una proposta que sempre és un èxit!!
ResponEliminaÉs un dels meus plats preferits, a més que el bacallà m'apassiona!!!
ResponEliminaUna presentación perfecta!
Petons
És boníssim, amb un llit de patates o una mica de salsa de tomàquet i el gratinat un plat magnífic!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Un plat que m'encanta i encara no l'he fet mai!!! Tal com ho expliques sembla fàcil de fer i t'ha quedat espectacular!!!
ResponEliminaUn gran plat i d'èxit assegurat!!!!! ....i molt fàcil de fer!!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
És un plat d'èxit assegurat i segons el que posis fent de llit del bacallà pots anar-lo variant... salsa tomàquet, espinacs, patates com fas tu...
ResponEliminaPTNTS
Dolça