dilluns, 22 d’agost del 2011

Llimonada amb forats.

Aquest mes des del blog "Memòries d'una cuinera", ens proposen un repte molt estiuenc i fresquet, la llimonada.

Normalment, la que es fa a casa, així en un pim-pam-pum, és la clàssica, la de sempre, la d'esprémer unes llimones, una mica d'aigua, una mica de sucre i poc mes. Però claaaro, com que aquí desprès veiem unes receptes que se't fa la boca aigua, doncs res, hem hagut de buscar i rebuscar una altra solució.

La meva primera opció va ser fer una amb maduixes, però totes les fruiteries de la meva localitat i els voltants es van confabular en contra meva per no trobar maduixes (o trobar-les en bones condicions), per la qual cosa ens decidim a fer servir el llimoner, el test d'alfàbrega i poc mes per presentar aquesta llimonada senzilla, però un pelet diferent.


Tots els que em coneixen saben que a casa meva l'aigua amb gas, és aigua amb forats. Coses del meu jefe petit, que conec des de nen...




Ingredients:
El suc de 4 o 5 llimones, mig got d'aigua, 150 gr. de sucre, 1 litre d'aigua amb gas, unes fulles d'alfàbrega.

Preparació:
Espremerem les llimones i reservem.
En un cassó barrejarem l'aigua amb el sucre a foc suau fins que el sucre es dissolgui, desprès pujarem el foc perquè redueixi a la meitat mes o menys i deixarem refredar.
Afegirem el suc de la llimona i barrejarem bé.
Després ho barrejarem tot amb l'aigua amb gas i ho deixem refredar en la nevera amb les fulles d'alfàbrega.

Servirem molt fred.

Bon profit.

2 comentaris:

  1. m'ha encantat el nom! em tenies ben intrigada amb això dels forats! moltíssimes gràcies per participar. Petonets

    ResponElimina
  2. Jo també estava intrigada amb els forats!
    Doncs la meva és de les senzilles, ja,ja,ja.
    Em fa molta il·lusió que participis al memòries, moltes gràcies.
    Petons.

    ResponElimina