En teoria, ahir es va acabar l'estiu, en teoria, avui plou, però fins ahir hem tingut temps de gaudir del jardí i de les seves sobretaules extenses, aprofitant els caps de setmana, ara si, amb bona temperatura.
Avui us presento una recepta fàcil, fàcil, saborosa, saborosa i refrescant, refrescant.
Crec que estic una mica repetitiva. Oi?
Crec que estic una mica repetitiva. Oi?
Ingredients:
Per fer les broquetes:
1 quilo de pit de pollastre sense os més o menys tallats iguals, tomàquets cherry.
Per l'adob:
Pimentó vermell dolç o picant, farigola o romaní o orenga, pebre negre, oli d'oliva, sal, llimona i una mica d'aigua.
Preparació:
Posem en un bol gran el pollastre, salpebrem. Posarem per sobre 2 cullerades de pimentó, les herbes, posarem un bon raig d'oli d'oliva, el suc de mitja llimona i una miqueta d'aigua. Barrejarem bé perquè s'unti tot (aquí ens em de pringar un mica).
Deixarem macerar durant 2 hores com a mínim.
Desprès d'aquesta estona les punxarem als pals de broquetes, un tros de pollastre, un tomàquet, un tros de pollastre, un tomàquet...
Desprès tans sols queda posar-les a la planxa i gaudir-les.
Bon profit.
Per fer les broquetes:
1 quilo de pit de pollastre sense os més o menys tallats iguals, tomàquets cherry.
Per l'adob:
Pimentó vermell dolç o picant, farigola o romaní o orenga, pebre negre, oli d'oliva, sal, llimona i una mica d'aigua.
Preparació:
Posem en un bol gran el pollastre, salpebrem. Posarem per sobre 2 cullerades de pimentó, les herbes, posarem un bon raig d'oli d'oliva, el suc de mitja llimona i una miqueta d'aigua. Barrejarem bé perquè s'unti tot (aquí ens em de pringar un mica).
Deixarem macerar durant 2 hores com a mínim.
Desprès d'aquesta estona les punxarem als pals de broquetes, un tros de pollastre, un tomàquet, un tros de pollastre, un tomàquet...
Desprès tans sols queda posar-les a la planxa i gaudir-les.
Bon profit.
el pollastre a la graella és boníssim!!!! tu no pateixis per ser repetitiva!!! ;) petonets
ResponElimina