Si us agrada la xocolta, si us agrada el cafè i no voleu encendre el forn (tot i que estem a finals d'octubre...), aquesta es la vostra tarta!!!
Preparació:
Si, ho sé, estic desaparescuda... crec que haig de incloure a la meva agenda un dia per enovar el blog...
Ingredients:
15 gr de gelatina neutre en pols, un bol amb una mica d’aigua per hidratar la gelatina, 150 gr de galetes maries, 50 gr de colacao, 100 gr de mantega a temperatura ambient, 200 gr de nata amb 35% M.G., 15 gr de cafè soluble, 200 gr de xocolata per a postres tallada en trossos, 500 gr de formatge cremós, 370 gr de llet condensada i fideus de xocolata per decorar.
15 gr de gelatina neutre en pols, un bol amb una mica d’aigua per hidratar la gelatina, 150 gr de galetes maries, 50 gr de colacao, 100 gr de mantega a temperatura ambient, 200 gr de nata amb 35% M.G., 15 gr de cafè soluble, 200 gr de xocolata per a postres tallada en trossos, 500 gr de formatge cremós, 370 gr de llet condensada i fideus de xocolata per decorar.
Preparació:
Posarem la gelatina en un bol cobertes amb l’aigua perquè s'hidrati. Reservarem.
Al got net i sec de la thermomix, posarem les galetes, el colacao i trossejarem 10 segons a
velocitat 10. Amb aquestes galetes farem la base del nostre pastís estirant la mescla per igual dins d'un motllo desmotllable i reservarem a la nevera.
Al got net posarem la nata juntament amb el cafè soluble i escalfarem 4
minuts, 90ºC i velocitat 2. Incorporarem la gelatina (que ara semblara una esponja) i mescla 30 segons en velocitat 2.
Comprovarem que s'ha dissolt totalment i afegirem la xocolata a trossos.
Mesclarem a poc a poc amb l'espàtula, i quan veiem que està fos, batrem 30 segons en
velocitat 5.
Afegirem el formatge i la llet condensada i mesclarem 20 segons en
velocitat 5.
Abocarem la mescla sobre la base de galetes ja freda i deixarem quallar
en la nevera durant almenys unes 3 hores. Millor d'un dia per a un altre. Treurem de la nevera uns 30 minuts abans de servir i decorarem al
gust amb fideus de xocolata.
Bon profit.
Mmm...aquesta tarta es veu impressionant! Has tornat amb unes postres delicioses! T'enyorava....
ResponEliminaPetonets,
Olga
Un riquísimo postre de chocolate. Que bueno!!!
ResponEliminaBesoss