Qui vulgui un esmortzar bo, saludable i cassolà que aixequi la maaaaaaa!!!!!!!
I ademés es totalment personalitzable!!!!!
Ingredients:
150 gr. de flocs de civada, 50 gr. d'ametlles laminades (o altres fruits secs),
50 gr. de llavors de pipes de gira-sol, de carabassa, sèsam, etc., 30 gr. de
coco ratllat, ½ culleradeta de canyella mòlta, ½ culleradeta de sal,
1 culleradeta d’oli de coco, 20 ml. de mel, 30 ml. de “sirope de arce”,
50 gr. de panela, 1 tassa de fruita seca
(mango, poma, nabius, panses,...). Opcionalment podem afegir perletes de xocolata.
Preparació:
Posarem els ingredients secs, els flocs de civada, les ametlles, fruita seca,
les llavors i el coco. Les posem en un bol i barregem be.
Afegirem la canyella i la sal i la panela, tornem a barrejar.
Afegirem la mel i l’oli. Podem
escalfar-los breument en el microones perquè la mel sigui més fluïda. Remenarem
per homogenitzar-ho tot.
En una safata de forn posarem un paper o un silpat, posarem la mescla sobre
ell. L'estendrem perquè quedi en una capa no gaire gruixuda. Fornejarem a 160º
uns 25 minuts, anirem removent cada 10 minuts perquè es vagui daurant
uniformement.
Quan sigui dauradeta, la traurem del forn i la
deixarem refredar a la mateixa safata, un
cop freda afegirem les fruites seques i la xocolata si hem decidit posar-les (com jo 😋).
Bon profit.
Mare meva! Quin gran descobriment!
ResponEliminaPetonets, Eva!
Olga