Aquest torró es pot fer amb ametlles, avellanes, festucs, arrós inflat...
Ingredients:
150 gr. de xocolata amb llet, 150 gr. de xocolata negra fondant, 40 gr. de llard de porc ibèrica, 80 gr. d'arròs inflat de xocolata.
Preparació:
Posem al got de la thermomix les xocolates i triturem 8 segons a velocitat progressiva 5-10, baixarem les restes de xocolata que hagin quedat a les parets, afegirem el llard i programarem 5 minuts a 50º i velocitat 2.Afegirem l'arros inflat i barrejarem 20 segons a velocitat 1.
Posarem la massa resultant en una caixa forrada amb paper d'enfornar i el deixarem refredar.
Bon profit i Bon Nadal.
Boníssim i senzill de fer.
ResponEliminaEls torrons casolans són molt bons......Jo també els he fet!!!
ResponEliminaJa li has donat les gràcies al teu fill petit?????jejejeejejejj....
Salut i petons,
Olga