Avui presentem un plat típic de la cuina àrab, senzill i molt, molt fàcil de preparar, ideal per acompanyar sopar ràpid, una tarda de televisió a casa (ara que sembla que ve el fred de veritat) o un diumenge de futbol.
Ingredients:
200 gr. de cigrons cuits, una cullerada gran de tahina (pasta de sèsam), 1 rajolí d'oli d'oliva verge, el suc d'una llimona, sal, pimentó dolç o picant, al gust.
200 gr. de cigrons cuits, una cullerada gran de tahina (pasta de sèsam), 1 rajolí d'oli d'oliva verge, el suc d'una llimona, sal, pimentó dolç o picant, al gust.
Preparació:
Tan fàcil com passar tots els ingredients per la batedora fins a aconseguir un puré fi, espolvorejarem una mica de pimentó i oli per damunt i menjarem acompanyat de pa de pita o picatostes.
Tan fàcil com passar tots els ingredients per la batedora fins a aconseguir un puré fi, espolvorejarem una mica de pimentó i oli per damunt i menjarem acompanyat de pa de pita o picatostes.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada