Fa dies que em rondava pel cap després de veure per molts blocs l'ús dels espinacs a les amanides. Després d'aquesta van venir més i més variades, però aquesta em va agradar per els espinacs, els gerds ... en fi per que no l'havia menjat mai.
Ingredients:
A la foto es veuen tots els ingredients, però portava espinacs baby, alvocat, formatge de cabra (com m'agrada ...), gerds i com que no li vaig posar tomàquet la vaig amanir amb una vinagreta de melmelada de tomàquet.
Preparació:
No té cap sentit explicar com es fa una amanida.
Per fer la vinagreta posarem l'oli, el vinagre de mòdena i la melmelada de tomàquet. Emulsionarem tot fins que tingui una textura semi-líquida i repartirem sobre l'amanida.
Bon profit.
A la foto es veuen tots els ingredients, però portava espinacs baby, alvocat, formatge de cabra (com m'agrada ...), gerds i com que no li vaig posar tomàquet la vaig amanir amb una vinagreta de melmelada de tomàquet.
Preparació:
No té cap sentit explicar com es fa una amanida.
Per fer la vinagreta posarem l'oli, el vinagre de mòdena i la melmelada de tomàquet. Emulsionarem tot fins que tingui una textura semi-líquida i repartirem sobre l'amanida.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada