diumenge, 12 de desembre del 2010

Trinxat.

Aquest plat està basat en el trinxat de la Cerdanya, però avui en ser diumenge l'hem "disfressat" una mica (això de menjar verdura un festiu no ho portaven massa bé els nens).
Un plat que a mi personalment m'encanta. A veure que us sembla.



 Ingredients:
Col, patates, uns alls, bacó, botifarró, pinyons i una mica d'oli d'oliva.


Preparació:
Bullim la col i la patata amb sal, colem i la premem una mica treient l'aigua, reservem.
En una paella amb una mica d'oli d'oliva fregim els alls i el bacó fins que estiguin daurats, llavors afegim la verdura i remenem, la patata i la col es desfaràn bastant, no passa res (el plat es diu trinxat), anem remenant fins que veiem que tenim un "semi puré", reservem.
El plat aquí ja està llest, però jo avui l' he "disfressat" una mica.
En una paella torrem una mica els pinyons i afegim el botifarró desfet.
Emplatem, a sota posarem una mica de botifarró i el trinxat sobre.
A menjar!

Bon profit.


2 comentaris:

  1. A mi el trinxat m'encanta i els botifarrons també, tot i que fa mil anys que no en menjo!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Tot i que a mi els botifarrons no m'agraden gaire, haig de reconeixer que ho vaig probar i estaba força bo. Prova-ho un dia, no has de posar massa per tenir el contrast de sabors.

    ResponElimina