dilluns, 6 de novembre de 2017

Granola.

Qui vulgui un esmortzar bo, saludable i cassolà que aixequi la maaaaaaa!!!!!!!
I ademés es totalment personalitzable!!!!!




Ingredients:
150 gr. de flocs de civada, 50 gr. d'ametlles laminades (o altres fruits secs), 50 gr. de llavors de pipes de gira-sol, de carabassa, sèsam, etc., 30 gr. de coco ratllat, ½ culleradeta de canyella mòlta, ½ culleradeta de sal, 1 culleradeta d’oli de coco, 20 ml. de mel, 30 ml. de “sirope de arce”, 50 gr. de panela,  1 tassa de fruita seca (mango, poma, nabius, panses,...). Opcionalment podem afegir perletes de xocolata.


Preparació:
Posarem els ingredients secs, els flocs de civada, les ametlles, fruita seca, les llavors i el coco. Les posem en un bol i barregem be.

Afegirem la canyella i la sal i la panela, tornem a barrejar.

Afegirem la mel i l’oli. Podem escalfar-los breument en el microones perquè la mel sigui més fluïda. Remenarem per homogenitzar-ho tot.

En una safata de forn posarem un paper o un silpat, posarem la mescla sobre ell. L'estendrem perquè quedi en una capa no gaire gruixuda. Fornejarem a 160º uns 25 minuts, anirem removent cada 10 minuts perquè es vagui daurant uniformement.

Quan sigui dauradeta, la traurem del forn i la deixarem refredar a la mateixa safata,  un cop freda afegirem les fruites seques i la xocolata si hem decidit posar-les (com jo 😋).

Bon profit.

1 comentari: