1)
Quan fa que tens el blog?
Octubre del 2010. Si que passa el temps!
2)
Quina és la teva recepta més visitada?
Dons mira no ho havia pensat mai, però ho acabo de mirar 1451 visites te l'empedrat.
3)
Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?
Sempre m'agradat cuinar, però aquesta deria m'entra quan a la feina van fer un ERE, i ara que estic al paro... "el ladrillo esta mu mal"
4)
Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
L'ordinador es l'únic que s'hi assembla.
5)
Quan vas decidir crear un bloc?
El soci em va suggerir l'idea.
6)
Amb quina finalitat el vas crear?
Buscava la manera de recollir receptes que tinc repartides per tot arreu.
7)
Creieu que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica?
Si, i d'aprendre molt, moltíssim. He fet coses que no m'hages pogut imaginar, també he llençat coses, no penseu...
8)
Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?
Participo en propostes que fan altres blogs, però als concursos no m'hi presento.
9)
Teniu algun blocaire famós de referència?
Un???
10)
En quina recepta esteu treballant ara?
Estic treballant el pa, però ara que arriba la calor farem gelats...
Blogs nomenats:
http://alfristoncottage.blogspot.com.es/
http://bonissim.blogspot.com.es/
http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/
http://xicuina.blogspot.com.es/
http://cuinadiari.blogspot.com.es/
http://elplatdeldia.blogspot.com.es/
http://cuinadunaaprenent.blogspot.com.es/
http://crijoarmael.blogspot.com.es/
http://tallerdesucre.blogspot.com.es/
http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/
http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/
http://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/
http://deliciesdellimona.blogspot.com.es/
http://aprilskitch.blogspot.com.es/
http://elplatblanc.blogspot.com.es/
http://sacuinadesalluna.blogspot.com.es/
http://elsdivendresfavestendres.blogspot.com.es/
http://bertaskitchen.blogspot.com.es/
http://cookingsil.blogspot.com.es/
http://mirevoltijourbano.blogspot.com.es/
Enhorabona Eva! M'ha agradat llegir les teves respostes.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani