Ingredients:
4 trossos gruixuts de bonito o de tonyina, 5 cebes, 1 got de vi blanc (jo vaig posar PX), pebre negre mòlt, oli d'oliva, sal i vinagre de xeres (jo no li vaig posar).
Preparació:
En una cassola escalfem una mica l'oli i afegim les cebes tallades fines, en mitges llunes, les salpebrem i les cuinarem uns 20 minuts a foc suau, fins que quedin transparents.
Passat aquest temps afegirem el vi, un rajolí de vinagre (al gust) i deixarem reduir a la meitat.
Afegirem les rodanxes de bonito. Cuinarem el peix uns 10 minuts, retirarem del foc i deixarem reposar uns minuts abans de servir.
Bon profit.
Vaya, parece que la animadversión al pescado empieza a ser casi una seña de identidad generacional para los más jóvenes. Pero bueno, si al final "disfrazando" el pescado resulta que se lo comen... Mientras tanto, nosotros disfrutemos de un buen plato cuando se presenta la ocasión, como ahora.
ResponEliminaSaludos desde Waterbridge y buen fin de semana.
-Andy-
Eva, jo crec que els joves tenen mania al peix. Això és un mal que passa amb els anys...I mira que n'és de bo!
ResponEliminaNani
Aquet bonito te molt bona pinta jo ho provare de segur a casa lis agrada força el peix !! Fins aviat
ResponElimina