divendres, 23 de març del 2012

Bunyols farcits... d'aire...



...o el que es el mateix, bunyols de vent.
Si, ja sé que potser els bunyols farcits estan més bons, però es que a mi m'agraden així i com que els faig jo i només els faig una vegada a l'any (o menys), dons els faig com a mi m'agraden. No?
Demà em menjaré 2...o 3.


Aquesta senzilla i clàssica recepta es la que presento per el repte mensual que des de el blog "Memòries d'una cuinera" ens proposen cada dia 28.




Ingredients
125 ml. de llet, 75 gr. de farina, 60 gr. de mantega, 3 ous, sal, sucre, canyella molta, aroma de vainilla i oli per fregir-los.

Preparació: 
Primer de tot posarem la llet i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal, quan bulli  i la mantega s'hagi fos, afegirem la farina de cop, remenarem la massa fins que es desenganxi de les parets. 
Apartarem del foc i afegirem un ou, remenarem enèrgicament, quan s'hagi integrat el ou completament repetirem la operació amb els altres dos ous.
Afegirem l'aroma de vainilla, tres cullerades de sucre i una culleradeta de canyella en pols, remenarem, ja tenim la massa del bunyols feta.

En un cassó fondo, posarem a escalfar l'oli. Anirem agafant massa amb una cullareta i amb un altra anirem deixant els bunyols a l'oli, els fregirem.

Un cop fregits els bunyols, els passarem a un plat per que deixin anar l'excés d'oli, després els arrebossarem amb sucre i canyella.


Bon profit.






4 comentaris:

  1. que buenos que son,un vicio para mi
    peto

    ResponElimina
  2. Eva, t'han quedat una meravella, i el farcit baratet, baratet...
    Nani

    ResponElimina
  3. Ben fet, a gust de qui els cuina!
    Petons i gràcies per participar.

    ResponElimina
  4. no em canso de veure bunyols!!! visca!!! t'han quedat genials Eva. Moltíssimes gràcie sper participar. petonets

    ResponElimina