Jo i la meva falera pels pastissos de formatge... em perden...
Ingredients:
Per a la base: 1 sobre de llevat químic (royal),
330 gr. de farina, 60 gr. de sucre, 80 gr. de mantega, 80 gr. d'aigua i 1 ou.
Per al farciment: 750 gr. de formatge crema, 230 gr. de sucre, 60 gr. de farina, 4 ous i 170 ml de nata.
Melmelada, la que ens
agradi, de maduixa, de mora, jo la he posar de gerds.
Preparació:
Primer de tot tamisarem els ingredients secs, la
farina, el llevat i el sucre.
Després afegim els
líquids, el ou lleugerament batut i l'aigua. Amassarem fins que tinguem tots
els ingredients lligats. Embolicarem amb film i reservarem a la nevera, ja que per
poder treballar aquesta massa, necessitem que sigui ben freda.
Pre-escalfarem el forn a 210º.
Quan la massa sigui freda, estirarem amb
el corró, la posarem al motllo i enfornarem amb pes, per que no pugi, ho
farem a 190º 10 minuts i després de treure el pes fornejarem 5 minuts més. Traurem
del forn i deixarem refredar mentre preparem el farcit.
Baixarem la temperatura del forn a 150º.
Mesclarem el formatge, el sucre, la farina
i la nata, ho farem amb moviments envolvents, per no ficar aire a la massa.
Anirem incorporant els ous un a un, no afegirem el següent fins que l’anterior no s’hagi integrat del
tot.
Afegirem la mescla al motlle i fornejarem a
150º durant 1 hora i 30 minuts. Després deixarem refredar dins del forn mig obert
uns 30 minuts més.
La base d'aquest pastis, el podem canviar i fer l'archi coneguda base de galetes digestive i una mica de mantega.
Bon profit.
Tiene una pinta!! Ahora leo
ResponEliminaQuina pinta té aquest cheesecake, Eva!
ResponEliminaT'ha quedat de foto de revista gastronómica!!
Petons
A mi també em perden aquestes tartes! Que fabulosa t'ha quedat! petons
ResponEliminaHola! no coneixia el bloc, t'he trobat mirant el Memòries d'una cuinera, quantes receptes amb arròs!! em quedo i miro una mica el bloc! aquest pastís de formatge a casa meva dura menys que un telediari!!! quina pinta!
ResponEliminaTienes la versión para hacerlo con el Thermomix??? Y si lo tienes.puedes pasarmelo???
ResponElimina