Hola!!!!!!
Ja torno a estar per aquí!!!! He estat moooooolt enfeinada ultimament, però no ens queixarem, diuen que el treball es salut...
Estem en plena temporada de carxofes, i aixó s'ha de aprofitar!!!! Es una crema moooolt, moooolt fàcil de fer i amb uns resultats espectaculars amb l'ajuda de la nostre thermomix!!!!
Ingredients:
6 carxofes grans, 1 ceba tendre, 30 gr. D’oli d’oliva, 50 gr. de
mantega, 700 gr. d’aigua, sal i pebre.
Preparació:
Netejarem les carxofes, traurem totes les fulles exteriors i
tallarem les puntes, res reservarem tallats en 4 dins d’un bol amb aigua i mitja
llimona expremuda.
Al got de la thermomix, posarem l’oli i la ceba tallada en 4 i trossejarem
4 seg. a velocitat 5. Seguidament programarem 8 minuts a 90º i velocitat
cullera.
Afegirem l’aigua, la sal i les carxofes i programarem 25 minuts,
100º i velocitat.
Seguidament triturarem durant 2 minuts en velocitat progressiva 5-10.
Servirem acompanyada amb uns xips de carxofa, pernil ibèric, ceba deshidratada,
...
Bon profit.
Mmmmmm.....moooolt bona! Les carxofes m'encanten! Prenc bona nota!
ResponEliminaPetonets i...bona setmana!
Olga
Eva,
ResponEliminaRes com la Thermomix per a fer cremes, sigui de la verdura que sigui.
Una abraçada,
Nani
Em sento ofès, vinint de tu, les carxofes, del Prat,porfavor!!!!
ResponEliminaBesos del pota blava