Ingredients:
500 gr. de farina, 320 gr. d'aigua, 10 gr. de llevat fresc i 10 gr. de sal.
Preparació:
Posarem en un bol la farina i amb ajuda de les mans desfarem el llevat, afegirem l'aigua i la sal i amb ajuda d'una espàtula, remenarem fins lligar-ho tot. Acabarem amb les mans, farem una bola i la deixarem reposar dins d'un bol greixat tapat amb film transparent fins que dobli el seu volum.Dividirem la massa en 4 parts. Per formar les barretes, agafarem una part desgasificarem estirant-la lleugerament, doblegarem un terç i el segellarem apretant amb els dits al centre, farem el mateix amb la part contraria. tornarem a doblegar per la meitat i segellarem els dos cantons. Deixarem aquesta part cap a baix, taparem amb un drap i tornarem a deixar llevar uns 30 minuts.
Pre-escalfarem el forn a 220º.
Passarem les barretes a la safata de forn amb un paper, les espolsarem amb farina, i just abans de fornejar farem amb unes tisores uns talls molt horitzontals de 2/3 parts de la massa. Desplaçarem les puntes una cap a cada cantó.
Baixarem el forn a 200º, tirarem un got d'aigua a la base del forn per aconseguir vapor i fornejarem uns 25 minuts fins que les barretes tinguin un color dauradet.
Un cop fetes, com sempre les deixarem refredar en una reixeta.
Bon profit.
T'han quedat molt bé!!! Jo no sé tallar-les tan bé!!!! M'hauràs de fer una classe......
ResponEliminaPetonets, Eva!!!
Olga
Caram quina presentació! Jo també sóc molt panarra jeje, i aquest pa segur que m'agradaria, t'ha quedat perfecte!
ResponEliminaPetons