dissabte, 28 de gener de 2012

Bescuit integral amb taronja i poma.


La meva amiga Pilar em va passar la recepta d'una boníssima, molt semblant a aquesta però sense la poma, jo la he fet alguna vegada, però es que la poma al forn m'agrada tant i amés amb la farina integral no hem sentiré tant culpable quan demà faci una mossegadeta amb el cafè... es que es cap de setmana!!!






INGREDIENTS:
1 taronja amb pell, 4 ous, 250 gr. de sucre morè, 2 iogurts naturals descremats, 120 gr. d'oli de girasol, 280 gr. de farina integral, 1 sobre de llevat, 1 pessic de sal i 2 pomes golden.

PREPARACIÓ:
Posarem al got de la thermomix la taronja amb pell, ben rentada i tallada en 8 trossos, el sucre moré i els ous. Programarem 3 minuts, a 40º i velocitat 5. Quan acabi el temps, tornem a programar 3 minuts, a velocitat 5, sense temperatura.

Mentrestant, pelarem i trossejarem les pomes. Reservarem.

A la masa del got, li afegirem els dos iogurts i l'oli. Barrejarem 20 segons, a velocitat 3.

Afegirem la farina, el llevat i un pessic de sal. Programarem 10 segons, a velocitat 3.

Tirarem la poma i mesclarem amb l'espàtula, i moviments envolvents.

Posarem en un motlle greixat i fornejarem a 180º (amb el forn pre-esclafat), durant 40 minuts. Els 15 primers minuts posarem calor només a baix i la resta del temps amb calor a dalt i a baix. Punxarem per comprovar que aquesta fet.

Desemmotllarem i deixarem refredar en una reixeta.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada