dimarts, 7 de febrer del 2017

Carrot Cake.

Eiiiiii!!!!! Heu provat aixó?????
Noooooo????? Dons ho heu de fer... sense excuses, sense manies, sense esperar...

Ya esteu trigant...




Ingredients:
Per el bescuit:  280 gr. de sucre, la pell de una taronja (només la part de color), 400 gr. de pastanaga, 4 ous, 240 gr. d'oli de girasol, 250 gr. de farina de rebosteria, 2 culleradetas rases de bicarbonat, 2 culleradetes rases de llevat químic, 1.5 culleradetes de canyella en pols, 1/2 culleradeta de nou moscada, 1/4 de culleradeta de sal i mantega per greixar el motllo.
Per el frosting:   80 gr. de xocolata blanca, 70 gr. de mantega a temperatura ambient, 400 gr. que formatge cremós, 30 gr. de suc de taronja natural, 50 gr. de sucre glass i 40 gr. de anous per decorar.

Preparació:
Preescalfarem el forn a 180º. Greixarem amb mantega un motllo d'uns 24 cm. Reservarem.

Posarem al got de la thermomix el sucre i la pell de la taronja, ho pulveritzarem programant 20 segons en velocitat 10.

Afegirem les pastanagues i triturarem 5 segons a velocitat 5.

Afegirem els ous i l'oli i mesclarem 30 segons a velocitat 5.

Tamissarem la farina, el bicarbonat, el llevat, la canyella, la nou moscada i la sal. Ho afegirem al got i mesclarem 3 segons a velocitat 6. Acabarem de mesclar amb l'espàtula i ho avocarem al motllo que teniem reservat.

Fornejarem durant 60 minuts a 180º. deixarem refredar dins del motllo uns 15 minuts i pasarem a una reixeta.

Al got net, posarem la xocolata i rallarem 8 segons a velocitat 8. Baixarem la mescla amb l'espatula, afegirem la mantega i fondrem durant 1 minut a 50º i velocitat 3.

Afegirem el formatge, el suc de taronja, el sucre glass i mesclarem 30 segons a velocitat 3. Baixarem la mescla i tornarem a programar 30 segons a velocitat 4.

Tallarem el bescuit per la meitat i farcirem amb la meitat del frosting, cobrirem amb  l'altre part del del bescuit i repartirem l'altre part del frosting per sobre.

Repartirem les anous per sobre. 

Bon profit.

4 comentaris:

  1. No...jo encara no l'he fet! I el tinc a la llista de pendents de fer! És molt llarga aquesta llista....i cada vegada la faig més i més llarga.
    Petonets, Eva!
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que tenim que anar retallant aquesta llista de pendents, per que si no... al final serà la llista interminable!!!!
      Petonets

      Elimina