dilluns, 29 d’agost de 2016

Japanesse cheescake.

Estoooooooo... us he dit que hem perden les cheesecake... si ???... dons això... que em perden...




Ingredients:
6 ous separades les clares dels rovells, 250 gr. de formatge cremós, 
50 gr. de mantega a temperatura ambient, 100 gr. de llet, 60 gr. de farina, 60 gr. de Maicena, 1 culleradeta de suc de llimona, un polsim de sal, 140 gr. de sucre, una culleradeta de cremor tàrtar (o un sobre blanc de gasificant), sucre glass.

Preparació:
Principio del formulario
Pre-escalfarem el forn a 160ºC i posarem la safata del forn amb 2 dits d'aigua.

Prepararem el motllo, com el meu no era desmontable, he mullat una fulla de paper de forn, la he escorregut be i la he possat dintre del motllo.

Posarem la papallona al got de la thermomix, afegirem les clares i les batrem a velocitat 3½ sense posar temps. Afegirem el cremor tarter i el sucre a poc a poc, fins que estiguin ben fermes. Reservarem.

Tornarem a possar la papallona al got, afegirem el formatge, la mantega i la llet i programarem 5 minuts a velocitat 3.

Treiem la papallona, afegirem la farina, la Maicena, els rovells, la llimona i la sal i programarem 2 minuts a velocitat 3.

Volcarem a un bol, afegirem las clares reservades i les integrarem amb moviments suaus.

Abocarem al motlle que tenim preparat i ficarem al forn al bany maria 55 minuts. Passat aquest temps apagarem el forn i deixarem el pastis 5 minuts més a dintre.

El desmotllarem fred i el decorarem amd el sucre glass.

Bon profit.