Els meus plats

Aquest blog no té cap finalitat concreta. Només m'agradaria poder ensenyar alguna cosa a qui sàpiga menys que jo i poder aprendre alguna cosa de qui sàpiga més que jo.

dilluns, 24 de gener del 2022

Concentrats

›
Avui venim amb un bàsic entre els bàsics de les nostres cuines, i si sou com jo, poc aficionades a les pastilles de caldo concentrades, aqu...
divendres, 29 de gener del 2021

Crema de carabassa rostida.

›
Si hi ha una crema d'aquelles que passa bé a l'hivern, és la de carabassa, és una de les meves  favoritissimes , avui, li donarem un...
divendres, 1 de gener del 2021

Mississipi mud cake

›
Voleu una marranada fantàstica...??? Si...??? Dons aquí la teniu... Ingredients: 160  gr  de farina de rebosteria, 25  gr  de cacau p...
dissabte, 21 de novembre del 2020

Tomàquets secs amb oli aromatitzat.

›
Avui porto una recepte que per a mi, es un fons de nevera, (fondo de armario, no tengo, pero de nevera...). Veureu, que els ingredients, son...
divendres, 6 de novembre del 2020

Canelons de "Ca'l meu jefe", o canelons vermells.

›
Sempre que parlavem de menjar a la meva antiga feina, el meu jefe parlava dels canelons que menjava, ell, sempre m'explicava que com...
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Dades personals

Els meus plats
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.