tag:blogger.com,1999:blog-4336579088471834608.post5387422520990239892..comments2022-10-25T11:02:38.798+02:00Comments on Els meus plats: Oli d'alfàbrega.Els meus platshttp://www.blogger.com/profile/13368510848897733580noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4336579088471834608.post-48202009143129685142020-10-18T20:12:54.263+02:002020-10-18T20:12:54.263+02:00Son dos maneres diferents de fer-los cuan els he f...Son dos maneres diferents de fer-los cuan els he fet en fred, trituro la fulla i l'oli queda verd, la preparació te un aroma i un sabor més intens. Al infusionar-los, els color de l'oli es manté i l'aroma i sabor son mes suaus.<br />l'oli com dic a la recepta ha d'estar entre 85-90º.<br />Com pots veure, segueixo molt desconectada del blog...<br />Salutacions.Els meus platshttps://www.blogger.com/profile/13368510848897733580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336579088471834608.post-55198090367377626162020-04-27T12:10:38.793+02:002020-04-27T12:10:38.793+02:00Bon dia.
Aprofitant el confinament.
Què és millor...Bon dia.<br />Aprofitant el confinament. <br />Què és millor per a fer olis aromàtics, fer-os en fred o infusionant?<br />En cas d'infusió,a quina temperatura ha d'estar l'oli? Quin és el procediment?<br />Moltres gràcies.quel vilahttps://www.blogger.com/profile/11841185983643338233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336579088471834608.post-19747759531274810042020-02-23T19:55:34.821+01:002020-02-23T19:55:34.821+01:00ho sento molt acabo de veure el teu comentari, com...ho sento molt acabo de veure el teu comentari, com pots comprovar estic una mica apartada del blog. No se si ho hauras arrivat a fer, el cas es que les fulles les infusionem i no les pasem a l'ampolla, si vols, pots reservar unes cuantes netes i posarles a l'ampolla, però acabaras treien-les per que cambirà el seu aspecte.<br />Petonets.Els meus platshttps://www.blogger.com/profile/13368510848897733580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336579088471834608.post-63770152190693079222019-08-17T12:23:58.694+02:002019-08-17T12:23:58.694+02:00El meu dubte està en la quantitat de fulles d'...El meu dubte està en la quantitat de fulles d'alfàbrega. 50 gr. de fulles d'alfàbrega x L. em sembla molt. No pesen i el seu volum emplenarà tota l'ampolla. M'ho podeu aclarir? quel vilahttps://www.blogger.com/profile/11841185983643338233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336579088471834608.post-63782082312569227452013-10-24T23:05:53.340+02:002013-10-24T23:05:53.340+02:00Apa que bo!!! demà m'escaparé a l'hort del...Apa que bo!!! demà m'escaparé a l'hort del meu pare a veure si encara hi queda alfàbrega, segurament amb aquest bo que fa si que n'hi deu haver. Aquest oli ha de quedar genial en amanides, pizzes, pasta... Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336579088471834608.post-84731567255927479002013-10-24T11:03:23.575+02:002013-10-24T11:03:23.575+02:00Ja fa dies que vull infusionar olis amb sabors, ta...Ja fa dies que vull infusionar olis amb sabors, també. M'apunto les teves instruccions. Petons!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336579088471834608.post-45508031084188555032013-10-24T10:41:48.688+02:002013-10-24T10:41:48.688+02:00Quina bona idea Eva! Ha de quedar molt bo en una p...Quina bona idea Eva! Ha de quedar molt bo en una pizza! <br />Ho provaré segur!<br />PetonsNúriahttps://www.blogger.com/profile/10889551538378715987noreply@blogger.com